Termékeink

AZ ALÁBBI TERMÉKEK KIZÁRÓLAGOS KERESKEDELMI KÉPVISELETÉT CÉGÜNK, A SEEMiS KFT. LÁTJA EL.

gtv

 

GTV

A GTV a világítástechnikai termékek lengyelországi és nemzetközi piacának vezető disztribútora és forgalmazója.
Kiváló minőségű fényforrásai, lámpatestei, vészvilágítói és LED termékei a világ számos piacán ismertek és elismertek, így viszonteladói között tudhatja Oroszországot, Angliát, a Cseh Köztársaságot, Horvátországot, Bulgáriát és Magyarországot, ahol a kizárólagos kereskedelmi képviseletet cégünk, a SEEMiS Kft. látja el.

A GTV termékeket viszonteladók, karbantartók, kivitelezők, villanyszerelők, lakosság részére egyaránt ajánljuk.

gtv05

pxf

 

A PXF Lighting 1994 óta lámpatestek és világítási termékek gyártója és forgalmazója. A cég a világítástechnika terén a technológiailag és építészetileg fejlett megoldásokra szakosodott. Stratégiája a legjobb minőség, hatékonyság, precizitás és megbízhatóság megtartását biztosító folyamatos fejlesztéseken alapszik. Számos szervezet tagja és több elismerés büszke tulajdonosa. Elsődleges célja a minőség magas színvonalú biztosítása az EN ISO 9001:2008 szabvány elveinek betartása mellett.

A PXF Lighting termékek magyarországi hivatalos importőre a SEEMiS Kft.

letöltések webáruház

pxf

tpelectric

 

A TP Electric 1989 óta a villamos energiaszektor ipari műanyag termékeinek gyártója, több mint 25 éves tapasztalatának köszönhetően, mára Törökországban piacvezető pozícióval büszkélkedik, továbbá elismert márkanévvé vált a világ több pontján.

A TP Electric termékeket viszonteladók, karbantartók, kivitelezők, villanyszerelők, projektek és lakosság számára egyaránt ajánljuk.

letöltések webáruház

tp-gyar

jangar

 

JANGAR S.A. 1961 óta az épületvillamosság ipari és háztartási műanyag termékeinek gyártója.
Büszke rá, hogy termékválasztékával a piaci elvárásnak megfelelően tudja a vevői igényeket kiszolgálni.

A cég magyarországi kizárólagos kereskedelmi képviselete a SEEMiS Kft.
A JANGAR termékeket viszonteladók, karbantartók, kivitelezők, villanyszerelők, projektek és lakosság számára egyaránt ajánljuk.

letöltések webáruház

jangar-gyar

hogert

 

A németországi HÖGERT Technik számára a csúcsminőség mindennél fontosabb. A szilárdság és a tartósság biztosítása érdekében a szerszámok a legjobb és legnagyobb gondossággal válogatott alapanyagból készülnek.
A HÖGERT termékeket viszonteladók, karbantartók, kivitelezők, villanyszerelők és lakosság számára egyaránt ajánljuk.

hogert-004

chint

 

A CHiNT cégcsoport 1984-ben alakult azzal a céllal, hogy Kínában az ipari elektromos termékek vezető gyártója lehessen. Mára a széles termékválasztéka között az energiaátviteli és elosztó berendezések, mérők, épület felügyelet stb. egyaránt megtalálhatóak. A CHiNT a világ legnagyobb alacsony feszültségű elektromos berendezésgyártója, működési struktúrája magában foglalja a kutatás-fejlesztés-, gyártás-, nemzetközi értékesítés folyamatát.

A CHINT termékeket viszonteladók, karbantartók, kivitelezők, villanyszerelők, projektek és lakosság számára egyaránt ajánljuk.

letöltések webáruház

chint_hq_3

Logo-Tehnoplast

 

Tehnoplast

A vállalatot 1967-ben Zemunban (Szerbia) alapították. A nemzetközi elismerést és kiemelkedő termékminőséget a kortárs technológia használatán alapuló tradíció biztosítja. 4500m2 területen kap otthont a műanyag fröccsöntő egység, a félkész- és kész termékek raktára, az értékesítés, beszerzés, tervező és design csapat, adminisztráció, pénzügy, valamint a modern öntőszerszám gyártó egység. A termékek csúcsminősége és a termékbiztonság a különböző nemzetközi szabványoknak megfeleltetett gyártással (ESP, CB, IEC, DIN és ÖVE) folyamatosan biztosított.

letöltések webáruház

THP_GYÁR_2016

ugrás az oldal tetejére